BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 28, 2010

Kesibukan melanda...



Alhamdulillah setelah hampir 4 tahun di Germany akhirnya hampir selesai jugak study kat sini.. Lagi sebulan nak submit Bachelorarbeit.. Sambil2 tu tgh cari tempat utk master.. susah bebenor nak cari in english dan start summer semester.. jumpa 1 je.. aduiii...
Sibuk nak packing barang lagi.. Kalau x dpt master kt sini.. nampak nye kena la balik Msia awal tahun depan... huwaaaaa.... takmo balik lagi... : ((

really hope that this winter is not gonna be my last winter in europe....

Friday, November 12, 2010

Mari bersenam~


Sejak Ana bz giler dengan thesis, dah tak dapat nak kua gi jog plus skang ni dah masuk winter, dah la slalu hujan, sejuk plak tu..

So penyelasaiannya...
Tadaaaaa...

My personalized home gym

Pasni segala alasan utk berat badan bertambah tidak akan diterima
Sekian terima kasih.

Wednesday, November 10, 2010

Start berangan sudahh..~


Owhhhh tidakkk...
Ana nak ni...
Nakk sangat... walaupun tak leh bawak (lagi)..

Ducati Streetfighter


Tapi kalau tak dpt yg atas tu... dapat yg separuh cc ni pun jadi laa :P


Ducati Monster 696


Ehem2.. ni hint ni.. Kite kongsi le duit bayor maintenance nnt heeee :P

Tuesday, November 9, 2010

Azli


You're just too good to be true.

Can't take my eyes off you.

You'd be like Heaven to touch.

I wanna hold you so much.

At long last love has arrived

And I thank God I'm alive.

You're just too good to be true.

Can't take my eyes off you.