BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 29, 2011

CHIEF’s ORIGINAL BOOTCAMP- MALAYSIA



Ni la aktiviti Ana skang. Join bootcamp utk membina stamina. Skang dah sessions yg ke-3.
3 hari seminggu selama sebulan. Masa first day, rasa mcm nak patah segala tulang nak tercabut segala urat. Pakcik 60thn yg join tu pun lg kuat. Ni dah yg ke-3 ok sket. Bole maintain dah walaupun kena lari 20 pusingan padang dalam keadaan hujan lebat!
Fasi atau kitorang panggil sergeant mmg 'kejam'. Kalau sorg ahli team dtg lmbt the whole team akan kena. Kalau 2-3 org dtg lmbat.. haiyooo! Disebabkan Ana kesian kat team member Ana harap tak akan dtg lmbt utk next2 session. Sbb tu pukul 6 pagi dah gerak kua rumah.


rutin rasmi 50+ pumps

all the sergs


tapi mmg sgt enjoy join ni.. if ada yg berminat just click this


Friday, April 8, 2011

Online Shopper.

Semakin hari semakin sibuk.. Tapi alhamdulillah benda2 yang penting dah banyak settle..
Ni la life sebagai orang yang bekerja kot.. terutama di kawasan Lembah Klang.. 2 jam stuck dalam jam normal la tu.. sampai lenguh2 la kaki tekan brake.. seb bek la auto kann... rasa mcm orang tua je.. malam2 kena urut kaki.. :P

Dalam dok sibuk2 ni... Ana sempat lagi mengusha laman2 sesawang membeli belah di atas talian.. simple words usha online shopping website.. hehe usha Ed Hardy punye website.. sbb hari tu nampak sorang akak cool bawak motor besar pakai baju Ed Hardy.. perghhhhh Ana suka sgt! tapi disebabkan Ed Hardy tiada jacket yg sesuai utk riders.. stakat hoodies tu ada la.. hoodies dalam 120USD t-shirt bese pun dalam 100+USD so tak jadi la kot meneruskan pencarian dalam website tu.. kalau jatuh motor kang.. sure bercalar kulit aii.. tgh berangan nak ada motor besar sendiri neh.. heeeee :D

comeyyy...

kalau dapat suit mcm ni pun ok gak... tapi alamak.... merahnye makngahhh kehkehkehkeh


*****

Skang ni hobi baru Ana.. dok men'try' segala jenis tudung di pasaran Msia.. kadang2 ada yg Ana tgk pelik jugak.. berlilit2.. rajin bebenor dorg bersiap2 stiap hari utk pakai tudung tu.. ada yg kena dan ada yg tak kena dgn sesetengah org.. tp bila org cun pakai mmg nampak cun.. (kalau Ana pakai kaaa.. rupa mcm rumah separuh siap kang hahaha) safe way.. pakai la tudung bese2 je.. asal kan tutup la aurat tu..

hasil dari online shopping