BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 20, 2011

Tiba jua akhirnya...

Alhamdulillah..
Barang dari ebay yang ditunggu selama ni selamat sampai dengan lengkapnya hari ni

Ana dapat sume ni dengan harga 300+ EUR
(harga sebenar 1000+ EUR) termasuk shipping.. agak berbaloi..
termasuk pelbagai accessories!
Quinny Special Edition (Designer - Vibskov) and condition dia tersangat tip top
sebab ada yang masih baru 

Tapi untuk dapat benda ni.. terpaksa mempunyai kesabaran yang tinggi ketika membidding
Lagi2 bila ada eBayer lain yang berminat





Pic dari seller


Friday, December 16, 2011

Mood musim sejuk..

Waktu belajar kat jerman dulu, bila sampai je musim sejuk Ana akan ada satu perasaan melancholy..
Bukan perasaan sedih, ekceli Ana suka perasaan tu, dengan keadaan yang sejuk, gloomy..
Sambil berselubung, minum coffee panas, makan chocolate dan study..
Satu lagi.. Ana sure akan layan lagu ni~



Lagu ni dari filem Labyrinth, filem waktu Ana kecik2 dulu.. zaman 80an
Cite dia camni, ada orang jahat ni nama dia Jareth, the Goblin King culik sorang baby
Kakak baby ni, Sarah berusaha selamatkan adik dia dan dalam usaha menyelamatkan baby ni,
Jareth falls in love with Sarah.. lebeh kureng camtu citenye.. hehe
So far Ana tanya kawan2, tade sape yang pernah tengok cite ni.. Tapi memang best tau!
dan Ana suka hero cite ni.. David Bowie!!!
Suara dia memang unik dan Ana suka fesyen dia dalam cite ni.. 
Zaman rock 80an style rambut kan ala2 terkena karan.. 
Dalam cite ni dia jadi orang jahat yang baik hati (Jareth).. itu pasal la Ana suka haha

Skang ni tengah nak mengimbau balik perasaaan waktu kat jerman dulu..
berselubung, makan coklat sambil minum susu coklat (bukan coffee sbb tak nak amik caffeine sebab pregnant), googling(tak yah study dah.. yeaaaayyy!!) dan layan lagu feveret Ana ni


Wednesday, December 14, 2011

Maghrib at 4.36pm


Ni la keadaan skang kat sini pada pukul 4.30ptg.. hujan.. gloomy.. cepat je gelap..... 

entri terkeluar sket dari tajuk di atas. nak cite pasal bunga.
Ni la bunga feveret Ana =)


Rose/Mawar 
(abaikan gubahan yang tak berapa nak lawa tu)
(abaikan juga bunga yang dah layu)

Tapi sejak pregnant ni, Ana tak suka plak bau ros
Semacam je baunya.. lagi2 bila airnya tak ditukar berminggu2 


Last2 tuka ke bunga yang tade bau.. puas hati!

Sekian.