BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 21, 2012

Being hospitalised again

dah hari ke 4 being warded
2 hari kat emergency room
sebab kidney infection dan hi fever
berpuasa la di hospital.. 19 jam! dari 2.30am-9.45pm
sian En.Hasben.. dah la kalut nak pindah.. pose lagi..
Ana relax sket la sebab tak pose.. tak mampu sbb bf 
lagi2 time demam ni, susu tak semeriah dulu
tape2.. dugaan bulan Ramadhan
hati tak la sedih sangat sebab tengah menghitung hari balik Msia
tak lama dah 2 minggu je lagi
nak gi bazaar Ramadhan beli apa2 je yg Ana selalu mengidam kat sini
kasi puas hati

Ariff tido ngan moktang
yg mengambil shift menggantikan papa yg pulang sebentar ke rumah
nasib baik bilik private katil 2
lega la sket

abis cite hari ni

Thursday, July 12, 2012

Born to be a biker

Strider for ya Ariff
Pandai je jalan nanti, mama & papa taruk Ariff atas beskal ni
Terpaksa la kan.. dah papa & mama Ariff ni biker


Wednesday, July 11, 2012

Unser erster Hochzeitstag

Alhamdulillah..
Semoga Allah kekalkan kami bersama hingga ke syurga

Tak sangka masa cepat betul berlalu
Rasa macam baru je kawen.. tup tup dah setahun.. dah ada anak
Ana rasa hidup Ana dah lengkap.. semua ada!

Apa yang Ana nak pun semua dapat.. hehehe
yang paling best tentang En. Hasben ni, 
dia tak kedekut bagi hadiah kat bini tercinta dia yang sorang ni
Ngatkan tak dapat dah bracelet idaman, rupanya dapat jugak!
Senyum sampai ke telinga je satu hari.. dok belek2 tangan sendiri 

Present & cards from En.Hasben sempena anniversary kami
Terima kasih sayang!

Ni hadiah dari Ana plak
Bullets for him!


Monday, July 9, 2012

Bye bye Europe

PO En.Hasben dah keluar
InsyaAllah raya kali ni kami beraya di Malaysia
Selama 6 tahun di Europe, memang sangat tak sabar nak balik
Bole la ya Ariff jumpa ngan tok, tokwan, tok mak & tok apak

the latest pic of ya Ariff
tokwan hang, Ariff, siap share lagi kat fb dia