BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 1, 2013

Yeeehaaa

Alhamdulillah dapat dah keje
Walaupun harap private.. dapat government pun syukur sangat dah
Pegi interview untuk jawatan PTD M41 bulan puasa tahun lepas
Tapi interviewer tu (orang yg agak tinggi pangkatnya di SPA) tanak bagi Ana position PTD tu
Dia kata JPA anta gi belajar engineering takkan nak masuk PTD
so takde la sesi menemuramah ketika itu.. hanya ada sesi borak2 dan nasihat karier
sebelum abis sesi tu, dia kata akan usahakan sesuatu..
Lebih kurang sebulan lepas tu Ana terus dapat offer jurutera J41
fuhh.. takyah gi interview pun! selamat den.. hahaha


***


Skang cite tak best plak.. 
Bracelet Tiffany kesayangan dah lenyap ditelan makhluk yg tak tau asalnya
Cari punya cari memang tak jumpa
Harap2 masih tersembunyi di mana2
Jangan la jadi perhiasan di tangan orang lain
Silap tak engraved nama kat charm dulu
Dah la hadiah anniversary
Mintak balik kat En.Hasben mmg tak dapatler..