BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 23, 2011

Malaysia Tanah Airku

Isnin ni flight Ana.. Selalunya seronok sangat nak balik.. tapi disebabkan kali ni balik for good, rasa sedih plak.. iskkkk :'( Rasa takmo balik lagi.. waaaaaaaaaaa

tapi insyaAllah Ana akan datang balik Europe.. balik Msia kali ni.. banyak betul benda nak buat.. banyak sangat planning dalam kepala.. tak tau nak ikut yg mana dulu.. nak keje? nak sambung master? nak kahwin? hehehe

So what i'm gonna do? Ana akan dahulukan perkara yang paling penting..
"apa yang penting..?"
"kerjasama..!"
jeng jeng jeng.. kasi suspen sket.. keh keh keh

Kita tunggu dan lihat.... bersambung

****

balik Msia kang sure rindu nak makan benda2 kat sini.. banyak songeh btul la cik Ana nehh..

hari tu Mr.Ehem2 belanja makan kat Italian restaurant.. mmg sedap! Ana tak la gemar sangat pizza ni.. tapi pizza situ unik dan sangat la sedap.. bila ingat.. sure meleleh air liur...

dalam ni penuh dengan seafood and cheese!


1 Gossips:

dhiera said...

serius macam melelh tengok makanan kat atas ni~