BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 16, 2011

Barang baby~

Since dah tau gender.. skang dah bole la beli barang2 baby..
Ikutkan hati dulu, sume nak beli kaler pink je tapi seb baik tak beli sebab dapat baby boy!! insyaAllah

Tengah2 usha kat amazon.co.uk untuk barang2 baby, dari survey yang Ana buat barang kat situ lagi murah nak bandingkan amazon.de or Ebay even lagi murah dari Malaysia

Banyak jugak benda rupanya nak kena beli, baik beli sket2 dari kena beli sekali harung bila dekat nak due nanti, mana nak cekau duit banyak2..

List ni Ana dapat dari Phillips Avent Amazon UK dan list ni maybe Ana akan jadikan guide walaupun tak semua barang perlu dibeli

What do I need to stock up on before the birth?

Basics:
• A baby stroller/car seat – practice putting it in and taking it out, in and out, until you can do it with your eyes shut -model yang Ana suka Quinny Buzz 3

• Moses basket – for the first few months, they’re brilliant to carry baby and ever so light
• Baby monitor
• Changing bag and a nappy bag
• Nappies
• Baby wipes
• Baby blankets
• Clothes – the basics, such as baby grows and socks. Don’t buy them all the same size, but not too big either – babies grow at unpredictable and different rates -baik beli colour unisex 

Feeding equipment - even if you intend to breastfeed, there are a few items you'll need:
• Breast pump – manual or electric – this will take the pressure off you, as well as allow your partner or a friend to feed the baby - Philips AVENT SCF310/20 Manual Breast Pump, so far sume suggestkan ana pump ni £16.45

• Bottle steriliser - Philips AVENT SCF271/51 Microwave Steriliser, pakai yang ni senang sket kot tak yah nak rebus2 botol £9.99

• Newborn bottle set - Philips AVENT SCD271/00 Newborn Bottle Starter Set £12.49
• Storage cups for expressed milk - Philips AVENT SCF610/05 VIA Feeding System £8.00

• Teats 


Baby's room and other furniture:
• Cot
• Dresser or chest of drawers – avoid buying baby sizes. You want something that your child can grow into and you won’t have to change in a year or two
• Changing table and mat
• Baby bathtub – for while they are tiny -Tippitoes Mini Bath, top rated kat amazon, ramai kate senang guna ni £11.95


• Bouncy seat – provides endless fascination for them, five minutes' peace and quiet for you

Ni je barang2 yang nak dibeli bulan ni.. yang lain2 tunggu budget bulan depan la plak




1 Gossips:

:cahya schatz: said...

cik adik... rajin² baca review b4 beli... ada few brg yg kita semangat nak beli masa pregnant... tp sebenarnya tak guna sgt..
n ada brg yg kita rasa tak penting.. tp sebenarnya, itu yg kita perlu hari²...

psst... pam manual avent menyakitkan breast.. :(