BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 20, 2011

Tiba jua akhirnya...

Alhamdulillah..
Barang dari ebay yang ditunggu selama ni selamat sampai dengan lengkapnya hari ni

Ana dapat sume ni dengan harga 300+ EUR
(harga sebenar 1000+ EUR) termasuk shipping.. agak berbaloi..
termasuk pelbagai accessories!
Quinny Special Edition (Designer - Vibskov) and condition dia tersangat tip top
sebab ada yang masih baru 

Tapi untuk dapat benda ni.. terpaksa mempunyai kesabaran yang tinggi ketika membidding
Lagi2 bila ada eBayer lain yang berminat





Pic dari seller


1 Gossips:

EbayerZ said...

Hi, cantiklah tempat baby awak ni. Saya pun membeli di eBay US cuma dan mail forwarder ke Malaysia menggunakan http://www.viadress.com. Daftar FRee jer dan dapat shipping murah kat http://www.viadress.com ni dan sekarang saya pun dah pakai mail forwarder ni supaya dapat beli barang kat US eBay setengah harga daripada yang ditawarkan di Malaysia macam HP Sony Ericsson Xperia X10 yang saya baru beli tu kalau kat Malaysia RM1600 tapi saya beli cuma RM630 dengan shipping seklai. Jimat giler!