BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 16, 2012

Hadiah besde

Lama dah Ana beli hadiah ni sebenarnya nak bg kat Encik Hasben tapi kena sorok la.. tetiap hari dia dok tanya.. bole tak bg awal dari tarikh.. hahaha

Leatherman Charge Tti

Tapi mana leh bg awal kan.. tak surprise la kan.. so Ana bg on the date jugak la
Encik Hasben memang minat gadget2 camni.. sama cam Ana gak la.. bole la tumpang sekaki nak guna nanti kot2 la nak pi camping ka.. kami ni dok mengumpul barang2 camping ja.. tapi tak pegi2 jugak..
Maybe nak tunggu Ariff besar sket kot, bole angkut dia sekali

Balik keje semalam.. Encik Hasben bagi Ana hadiah jugak sempena besde dia.. best! Ana suke sgt kumpul tin2 biskut Jules.. Biskut ni pemes kat sini, tin2 dia pun limited edition susah nak jumpa tin yg sama.. biskutnya tak makan2 jugak.. dok membeli tin je la =P


 satu lagi hadiah.. disebabkan stock chocolate kat umah dah abis.. kat umah ni sentiasa ada stock chocolate dan gula2 berbalang2.. senang nak menjamu budak2 yg datang umah kami 


0 Gossips: