BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 21, 2012

Being hospitalised again

dah hari ke 4 being warded
2 hari kat emergency room
sebab kidney infection dan hi fever
berpuasa la di hospital.. 19 jam! dari 2.30am-9.45pm
sian En.Hasben.. dah la kalut nak pindah.. pose lagi..
Ana relax sket la sebab tak pose.. tak mampu sbb bf 
lagi2 time demam ni, susu tak semeriah dulu
tape2.. dugaan bulan Ramadhan
hati tak la sedih sangat sebab tengah menghitung hari balik Msia
tak lama dah 2 minggu je lagi
nak gi bazaar Ramadhan beli apa2 je yg Ana selalu mengidam kat sini
kasi puas hati

Ariff tido ngan moktang
yg mengambil shift menggantikan papa yg pulang sebentar ke rumah
nasib baik bilik private katil 2
lega la sket

abis cite hari ni

0 Gossips: