BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 8, 2011

Online Shopper.

Semakin hari semakin sibuk.. Tapi alhamdulillah benda2 yang penting dah banyak settle..
Ni la life sebagai orang yang bekerja kot.. terutama di kawasan Lembah Klang.. 2 jam stuck dalam jam normal la tu.. sampai lenguh2 la kaki tekan brake.. seb bek la auto kann... rasa mcm orang tua je.. malam2 kena urut kaki.. :P

Dalam dok sibuk2 ni... Ana sempat lagi mengusha laman2 sesawang membeli belah di atas talian.. simple words usha online shopping website.. hehe usha Ed Hardy punye website.. sbb hari tu nampak sorang akak cool bawak motor besar pakai baju Ed Hardy.. perghhhhh Ana suka sgt! tapi disebabkan Ed Hardy tiada jacket yg sesuai utk riders.. stakat hoodies tu ada la.. hoodies dalam 120USD t-shirt bese pun dalam 100+USD so tak jadi la kot meneruskan pencarian dalam website tu.. kalau jatuh motor kang.. sure bercalar kulit aii.. tgh berangan nak ada motor besar sendiri neh.. heeeee :D

comeyyy...

kalau dapat suit mcm ni pun ok gak... tapi alamak.... merahnye makngahhh kehkehkehkeh


*****

Skang ni hobi baru Ana.. dok men'try' segala jenis tudung di pasaran Msia.. kadang2 ada yg Ana tgk pelik jugak.. berlilit2.. rajin bebenor dorg bersiap2 stiap hari utk pakai tudung tu.. ada yg kena dan ada yg tak kena dgn sesetengah org.. tp bila org cun pakai mmg nampak cun.. (kalau Ana pakai kaaa.. rupa mcm rumah separuh siap kang hahaha) safe way.. pakai la tudung bese2 je.. asal kan tutup la aurat tu..

hasil dari online shopping

3 Gossips:

ijoks2009 said...

Salam ,masih ingat saya lagitak? dah lama x kesini.tahniah dah jadi isteri orang rupanya awak ye.
Semoga bahagia dan sentiasa dalam bimbingan yang Maha Pengasih amin..

Syafrizal said...

salam ana, maaf lama tak singgah
napa tak bukak blogshop sendiri

Nizam said...

sekarang nizam tengok ramai yang pakai tudung pelik2...tapi yang heran tak menutupi dada... hmmm..