BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 29, 2011

CHIEF’s ORIGINAL BOOTCAMP- MALAYSIA



Ni la aktiviti Ana skang. Join bootcamp utk membina stamina. Skang dah sessions yg ke-3.
3 hari seminggu selama sebulan. Masa first day, rasa mcm nak patah segala tulang nak tercabut segala urat. Pakcik 60thn yg join tu pun lg kuat. Ni dah yg ke-3 ok sket. Bole maintain dah walaupun kena lari 20 pusingan padang dalam keadaan hujan lebat!
Fasi atau kitorang panggil sergeant mmg 'kejam'. Kalau sorg ahli team dtg lmbt the whole team akan kena. Kalau 2-3 org dtg lmbat.. haiyooo! Disebabkan Ana kesian kat team member Ana harap tak akan dtg lmbt utk next2 session. Sbb tu pukul 6 pagi dah gerak kua rumah.


rutin rasmi 50+ pumps

all the sergs


tapi mmg sgt enjoy join ni.. if ada yg berminat just click this


0 Gossips: