BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 19, 2012

Weekend

Our last weekend was really full of activities
Saturday was for me and Ariff (more for Ariff actually)
Sunday was for En.Hasben

Sat - kitorang pergi salonbabyboom expo
Expo ni special untuk baby.. heaven!! ramai giler baby2 comel kat situ.. geram btul tgk!!
Sambil usha barang2 dan mengaut segala goodies
Banyak benda free yang dorang bagi.. tapi sesuai la.. entry fee pun dah almost 10 EUR/ person
Walau pape pun.. semua tu sangat2 la berbaloi

Sakit pinggang berdiri lelama, menyembang ngan pakcik tupperware

Tanya kak.. sume benda nak ditanya

Comel2 btul baju2 kat situ.. geram lagi!

Kepenatan.. ciannnn

Ni la hasilnya setelah dikumpul

Sun - kitorang gi Army Museum
 actually dekat je ngan umah, tak sampai 10 min naik metro tapi nape tah selama ni tak penah pegi.. 
best sangat! tak sangka ada museum sebest tu dekat area ni
Museum tu sume pasal army, sume2 benda la.. terbeliak la mata En.Hasben! 
dia memang excited sangat bila bab2 military ni.. 
tapi part yang Ana paling suka, Aviation Hall.. 
Hall tu penuh dengan kapal terbang/jet/apa2 la benda yg boleh terbang.. sangat cool okeh! 
Nanti kena pegi lagi.. tak puas tengok

 Kebabooomm!! depan museum

 Kawal ke'excited'an

 Ni la Aviation Hall.. Super cool!

0 Gossips: