BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 30, 2009

Cuti2

Sejak 2-3 hari ni
Asyik bershopping je
Terutama coklat!!
Nak bawak balik Malaysia
Rasa2 ada kot dekat 10-15kg
Semalam Ana beli 1 perfume
Perfume yang sama dengan Kak Su
Dah lama usha..tapi tak terbeli
Kak Su beli dulu..Ana tengah pikir lagi
Sama ada nak pilih

Gucci Flora

atau

DKNY Fresh Blossom


Atau pun Escada
Last2 Ana amik yang ni..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sebab bau sangat best!!

'Escada Ocean Lounge'



Bau sweet sangat!!
"Sweet strawberry meringue and
delicate frozen lychee are blended
with Kakadu plum and Anjou pear nectar"

Hepinyeee ada perfume baru..heeeeee :D

6 Gossips:

yanie said...

DKNY fresh blossom besh...hehe.... (^_^)
bile ko blk erk? asik lupe jer ;p

Suhana said...

balik ahad ni..smpai isnin..hari ni dah siap pack! huhuhu

ijoks2009 said...

Selamat pulang ke Malaysia...Pasal perfurm tu tak reti nak komen,hahaha..

acong said...

isk, apa perfume2 ni? deodorant sudah ...

Suhana said...

ijoks :cerita tu pmpuan2 je yg paham..xkomen pun xpe :P

acong : patutla...dok bau deodorant je..sbatu leh bau!

WaTy said...

suhana~~ hihi ternampak plak blog ko~~ escada tu mmg best~~ aku pon pkai~~ :P da blk msia cuti ek? selamat pulang~~