BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 18, 2009

Kenapakah Mengapakah

Apsal la hari ni Ana tiba2 tak boleh log in yahoo account.
Waaaa..Tensinya!

Apa yang jadi?Adakah ini hukum karma?

Nasib baik YM boleh ON! (^_^)!
Dan nasib baik jugak email tu bukanlah penting sangat.

Hari ni Ana sangat la sakit kepala.

Tidur tak ingat dunia.
Hari ni sepatutnya ada appointment dengan lecturer berkaitan project.

Tapi Ana ter'miss'.
Partner project call banyak kali pun tak sedar.

Maaf..jangan marah yerr! (^_^)
Dalam tengah sakit kepala pun Ana sempat lagi
'merembat' sehelai baju kotak2
yang menjadi trend sekarang ni.

Disebabkan baju ni pada pandangan Ana comel.
Dengan ketidakrelaan Ana terpaksa membelinya.Hehehe.

5 Gossips:

Suhana said...

siapa2 yang nak tau kat mana ana beli apa2 yang ana post kat blog ni.juz ask yer.. :)

acong said...

baiklah ana.. hehe ..

Suhana said...

prihatinnya chong~

yanie said...

hehe...suke kn kotak2 :)

Suhana said...

kat sini tak banyak choices la..shopping kat msia lg best~ :D