BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 15, 2009

Semangat study

Hari ni bangun je tengok matahari dah tegak.
Ni la padahnya berjaga lewat malam sampai ke pagi hari.
Hilang separuh hari..sayangnya..
Siap2 semua lepas tu pegi study dengan kawan2 di uni.
Study Thermodynamic.
Subject yang menghantui diri Ana selama 2 sem.
Subject ni Ana asyik drop je.Takde keyakinan kot nak amik.
Tapi sem ni nak tak nak Ana kena jugak amik.Mudah2an lulus la.


Waktu study tadi, ternampak conteng2 yang Ana buat
setahun yang lalu.
Tentang harapan dan impian.
Tersengih sorang2 baca balik. (^_^)
Moga2 impian Ana ni tercapai.


Hari ni birthday kawan kat sini.
"Happy Birthday"
Ana buatkan kek batik je.
Senang dan cepat.

Satu lagi shawl dalam wish list.
Like a Paddle Pop



0 Gossips: