BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 18, 2010

Everywhere in Germany

Dari hari tu kata nak post..tapi tak sempat..kali ni post gak la(entry ni penuh dengan gambar..sila sabar kalau tenet anda slow hohoho)

Ana pusing Germany selama 9 hari..3 hari pertama kat Munich..ada forum..ngn Tun Musa Hitam..best gak forum ni walaupun basicly sume pasal our palm oil..kt Munich sempat gak Ana gi Neuschwanstein..istana ni orang panggil Sleeping Beauty's Castle since Disney ilhamkan castle cite tu dari castle ni la..pastu sempat gak singgah BMW Welt..haa sini mmg best..sempat gak beli 2 bijik keta BMW..tapi yang model je laa :P

Ana @ Forum

jadi volunteer jap..for registration..sempat la berkenalan ngan VIPs


model istana tu

all black..fuhh..keta idaman..

Pastu Ana gerak ke Berlin..naik CNL..City Night Line..sorang2..dalam tren..slame 11 jam lebih..punye la bosan..yang teramat! bangun tido dekat 4-5 kali..pun tak sampai2 lagi..kat Berlin ada membe jadi tour guide..yg tak berbayar..huhu seb bek die bek hati nak temankan :D

ni kat Berlin main station..byk gile bear..stiap bear mewakili 1 negara..tapi Msia nye takde

East Side Gallery, Berlin Wall

Charlie Check Point..kat sini Ana siap mintak cop kat passport..dari 5 negara

Sony Center, Berlin...bangunan ni sangat2 cantik!!

Brandenburger Tor

Snowy!!!

travel sorang2..makan pun sorang2 laa..seb bek ada cameraman

Dok kat Berlin 1 hari je..then gerak ke Hannover jumpa junior2..kelakar la gak bila jumpa dorg..hampir sume kenal Ana..hampir je bukan sume..disebabkan Ana la kakak senior yg menjual past years paper kat dorang 3 tahun lepas..waktu kat INTEC dulu..hahahhaha dok kat Hannover 1 hari je..dok kat umah junior Aaina..tak pusing banyak sangat tempat..juz stadtmitte

kak Su dan adik2..padahal sebaya :P

mengimbau kembali zaman kanak2..kat KFC..men sowang2 jeee iskkkk

Tram yang comel..di Hannover

Ngantuk sangat la ni..orang amik gambar pun tak sedar

Pastu Ana gerak ke Hamburg plak..Hamburg is da 3rd largest harbor afta New York and London..best gak..tringat kat Penang plak waktu kt situ..kat Hamburg tak sampai 1 hari..Ana juz gi hafen, Moekenbergstrasse and Reeperbahn je.. Reeperbahn waktu Ana pegi tu tak menarik sangat..situ active bila malam menjelma hohohoho.. Little Amsterdam in Germany.. :P

it was sunny in Hamburg..n i love it!!!

sentiasa diikut oleh Paparazzi..hikhik prasan!

I love the smell..of the sea~

Tak sabar2 nak tengok keunikan bandar ni..memang unik!!!! huuu seram2!! gambar2 tak dapat di post kerana kurang sesuai.. :P


Lepas tu Ana gerak ke Osnabrueck plak..dan sempat singgah kat Bremen..singgah sat je..teringat dulu Paksu penah datang Bremen and ajak Ana jumpa..tapi Bremen sangat2 la jauh dari tempat Ana..dah 3 tahun kat Germany..la ni baru sampai heee :D

posing tak ingat.. :P

Kat Osna..Ana dok lama gak..2 hari..tido umah junior..Najwa and da gang..tujuan utama adalah nak melawat Achong..senior kegemaran hohoho bangga dia bile tau neh!! kat Osna tak wat apa sangat..jalan2 pusing bandar..lepak2 ngan dak2 Osna yang memang talented and cool abes..

Achong, Ana and Najwa

jalan2 di Osna

jalan2 lagi...tah mana tah dia bawak kitorang jalan

Epo dan Li yang sangat hebat menggoreng gitar..n may suara serak2 basah die sbijik cam Ella ni waktu lepak2 kat umah Ube and da gang lepas balik makan2

Dari Osna Ana balik terus ke Ravensburg..umsteigen kat Dortmund..sempat la jalan2 jap..tour ni sangat memenatkan..tapi berbaloi..dapat kenal ramai lagi student Msia kat sini..tu part yang paling best actually slain jalan2 tengok tempat orang.. ; )

0 Gossips: