BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 22, 2010

My Wardrobe Clearance



Tengok kaksu dok kemas2 wardrobe die..Ana pun sibuk gak nak wat huhuhu..bila tgk balik almari..baru prasan..dah banyak gile baju..pasni kena stop la beli baju (huhu..bole keee?) ada yg pakai skali je..n ada yang tak pernah pakai langsung!iskk..terlupa ada baju tu sbenanye..

Jacket from ESPRIT - SOLD

Jacket for Ski

H&M Trenchcoat

Ada beberapa baju yg Ana nak let go..jangan risau..sume baju2 ni sangat2 ok..tak rosak..sbb Ana jaga elok2 baju ni..

Price around 10-30€ bole nego lagi ; ) sbb mmg Ana nak clearkan almari ni..


SOLD

Plus..ada 1 digital voice recorder..ni guna waktu awal2 sem..record apa lecturer cakap sbb tak paham huhu..pun nak dijual~


2 Gossips:

ღ.faiez.ღ said...

kte de tenampak baju polka dot kat dlm tu...;)

Suhana Suid said...

hohoho..tu jacket winter kesayangan..