BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 30, 2010

I am 23 yo!!



Hepi besde to me 3x.....~
30.03 thn ni Ana dah berumo 23 tahun.. Alhamdulillah Allah masih panjangkan usia Ana..time kasih kat mak abah yg dah jaga Ana slame ni.. rupe2nya Ana dah agak tua..tapi perangai cam budak2 lagi..iskk waktu skolah2 dulu..bila je dengar org umo 20-an rasa cam dah tua sangat la..kire lepas la kalau nak kawin..tapi apsal skg Ana masih berjiwa remaja??hohoho

2 hari lepas kat Weingarten ada wat BBQ..sempena besde 6 orang dalam waktu2 terdekat ni (termasuk Ana) dan farewell kak Su dan Ruslin yang akan balik Msia for good..

It was fun!! Junior2 yang baru masuk sume cool..seb bek la..nanti Ana la super duper senior kat sini..cam tak bese lak rasa..slalu nye jadi junior je..skang dah ada 3 junior kat bawah..since Ana dah 3 thn kat sini..lepas ni terpaksa la Ana berkelakuan lebih matang...(bolee keee?)

Time kasih bebanyak pada kawan2 yg wish..ingat jugak korang yer... ; )



Acara memberi hadiah :D hepi2

Turn Ruslin potong kek..hahahaha

Fahrin Ahmad Weingarten tolong nyalakan lilin ; )

We were havin so much fun~

Junior2 yg sangat2 rajin~

Tak letop2 gak belon ni....

Yeaaa..dapat stewardess iron~

Kasut sape paling kotor skali???


Thanks....

I love WEINGARTERNERS!!! Muaaaahhhhhsss~

0 Gossips: