BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 17, 2010

Hari2 Ana di sini

Bila dah lama tak ke kelas rasa dah berkarat otak ni.. skang ni Ana dalam proses mencuci otak dengan membaca buku2..tak kisah la apa2 pun..i really need something to read for my brain

So far.. 3 buku ni dalam target.. 2 books are suggested by Azli (Girls of Riyadh and By Way of Deception) satu lagi Ana beli waktu jalan2 kat Amazon.com nampak cam menarik je.. terus terbeli~ hehehe

nak start mana dulu ni...


Hari ni pi jalan2 memburu kambing (gi kedai turki beli daging di mana kedai itu tersangat la jauh dan Ana telah berfikir selama seminggu nak pegi ke tak) setelah bersetuju untuk pergi, tak sangka hari yg Ana nak kua ni la snow turun selebat2nya... hampir sume bas stuck dalam snow.. Ana kena tunggu 2 jam dalam snow sebelum sampai umah.. habis sume kaki tangan kebas.. rasa mcm dah takde jari je tadi.. tapi rasa tingin plak nak gi men salji tu.. ada sapa2 yg berminat tak nak gi men? jom ah.. best wooo... men sorg2 rasa cam loser plak :P


Ketebalan salji sehingga ke takat betis


Ok sekian lah sahaja cerita Ana untuk hari ini.. bersambung pula di lain hari..

0 Gossips: