BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 10, 2010

Rasa nak membebel kat sini

Dah lama Ana tak ngarut2 kat blog ni.. rasanya sebab Ana bz kot.. (yekeee.. rasanya banyak je masa) nak kata bz sangat ngan thesis tu tak de ler.. tapi rasa mcm takde masa je..

Akhirnya hampir tamat sudah 4 tahun pengajian di Weingarten tercinta ni.. rasa sedih pun ada gak.. Rasa nak je gi kelas balik sambung belajar.. Dulu2 waktu kena gi klas, rasa nak ponteng lagi2 time winter.. siap kol membe tanya nak gi ke tak.. bila dua2 malas nak gi.. sambung balik tido.. huhuhu tapi bila takyah gi klas ni.. rasa cam tak best plak.. pagi2 tgk sume orang berjalan gi uni.. Ana plak bangun pagi, terus ngadap laptop je.. nak wat mcm mana, kerja yang Ana buat hanya perlukan laptop dan internet je.. 1 sem melepak je dalam bilik, jumpa lecturer plak 2 minggu skali..

Skang tengah tunggu dapat ke tak offer sambung master.. tatau la.. hati ni rasa apa.. rasa macam tak nak balik Malaysia lagi.. Tapi ikut je la.. ketentuan Dia.. Ana merancang, Allah pun merancang.. Tapi rancangan Allah adalah sebaik2nya.. Ana tak nak berharap sangat akan dapat sambung di sini dan Ana tak terlampau fikir sangat kena balik Malaysia.. Sekarang ni Ana just enjoy masa2 yang ada kat sini..

Bilik skang ni pun dah mcm tongkang pecah.. dah mula packing barang2.. penuh dengan kotak2.. waktu packing2 barang, macam2 benda la yang Ana jumpa.. kenangan2 waktu mula2 datang sini.. terjumpa balik jacket2 lama.. tak kewl langsung jacket2 itu :P tapi bila Ana taruk kat eBay, ada plak yang membeli.. hehehe tu laaa dok sini keje mengumpul baju je.. baru perasan ada yang tak penah pakai lagi.. siap ada price tag!


Harta karun Ana

Tapi Ana tak sangka 4 tahun tu rasa mcm kejap sangat.. pahit manis masam masin suma ada.. secukup rasa.. tapi hari2 terakhir Ana kat sini, Ana rasa manis tu lebih sket.. hepi je memanjang.. =) syukur pada Allah.. tak kisah la teruk macam mana apa yang Ana rasa dulu.. Semua tu berbaloi untuk apa yang Ana rasa sekarang

Awal Januari Ana submit thesis, then masa untuk pusing2 Europe! yeayyyy~ (padahal duit takdak.. hehe takpa.. biaq lapaq asalkan dapat berjalan.. bole tak gitu :P)

Cuti Xmas ni (orang len la yang cuti.. Ana tiap2 hari pun dikire cuti) nak pi jalan2 area2 sini bawak Mr.Ehem2.. Ana jadi tourist guide berbayor hehe tak sabor plak nak tunggu akhir bulan ni..

\(^_^)/

0 Gossips: