BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 13, 2011

Cite kelakor (entri tertunggak)


Ade cite yg agak kelakar (sepatutnya tak kelakar).. tadi Ana call la mak abah saje nak tau update terbaru.. saja la sembang cita masak apa, buat apa.. haaa hari ni Ana wat ketam masak sambal pedas tak hengat..



pastu abah cite la 2 ke 3 hari lepas umah kami kat Selayang tu kena pecah masuk.. Alhamdulillah lah time tu mak abah dok kat umah Putrajaya so dalam cite ni tadak sapa la yg tercedera ka.. kena ikat ka.. abis je abah cite Ana tergelak2.. hadui laaa.. kesian kat sapa yg pecah masuk rumah kami tu.. sian sebab buang karan ja.. tadak apa pun dia bole amik.. hahahhaa dalam tadak apa2 tu.. sempat la jugak dia sapu duit syiling yang mak kumpul, telescope yang Ana bagi kat abah as birthday present and ape tah lagi.. abah cita lagi, dia try gak nak sebat mesin pengurut kaki, tapi disebabkan pencuri ni kurang sket kematangan dia, maka tak berjaya sebab tak muat nak bawak keluar

Tapi dalam dok gelak2 tadi geram gak la.. sebab dia pi sepah2kan bilik Ana, abis lipatan2 baju dia punggah.. hissshhh tu laaa.. nak wat keje jahat pun, wat la research dulu.. jangan pakai masuk ja.. nak rompak ka samun ka pi la umah org2 yang memang ada duit.. la ni orang tak simpan aihh duit bawah bantai.. toksah brangan la masuk rumah orang dapat duit cash.. dapat syiling bole laaaa..

nak marah lebih pun tak guna, sbb penyamun tu memang tadak akai.. kalau ada, tak masuk dah rumah org..

0 Gossips: