BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 11, 2011

Menu Ana~


Yer puan2 kita bertemu lagi pada hari ni.. Hari ni saya nak ajar cara2 untuk memasak masakan yang menjadi feveret saya iaitu masak lemak labu

1. beli lah labu di pasar mengikut berat kesukaan anda
2. potong labu mengikut bentuk kegemaran dan masukkan dalam periuk serta ditambah air
3. masukkan sekali bawang merah, ikan bilis atau udang kering jika suka, garam dan santan
4. boleh juga masukkan serai yang telah dititik dan daun kunyit
5. masak ikut suka hati
6. siap!! :)

tadaaa.. siap sudah~


sambal ikan bilis


ikan bakar


ni lah keje Ana yang takde keje skang.. memasak je la.. praktis.. menu lunch hari ni, masak lemak labu, sambal ikan bilis dan ikan bakar.. serius skang ni Ana dok melangut je keje.. masak, kemas2 barang, jalan2 window shopping n petang ni plan nak pi jog

La ni dok tunggu offer Master.. ishh dapat ke idakk.. dup dap dup dap gak la rasa.. Ana tak harap sangat dapat kat sini, kalau tak dapat kat sini pun, insyaAllah Ana akan tetap sambung, di Malaysia maybe..

Sambung Master.. itu syarat dari Mr. Ehem2 =)

Ana dapat surprise dari Azli, a box of chocolates! yeaayyy! time kasih byk2!!
Ana suka sangat2!!






my first choice.. dark choc~

0 Gossips: