BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 13, 2011

Hujan~

Semalam disebabkan bosan pi la jalan2.. hujan renyai2.. tapi cool je la kan, mana pakai payung.. pastu sempat la pi window shopping sume kedai yg ada sale.. sebelum pi window shopping tu sempat singgah kedai asia beli barang2 rumah.. seb bek la kan bawak duit cukup2 je utk shopping kt kedai asia tu.. kalau tak mesti Ana terbawak balik kasut la.. baju la.. sluar la.. fuhhh selamat duit~

sebelum basah lencun (selepas basah lencun tidak cun utk letak di dlm blog hehe)

Tapi bila nak balik tu... hujan jadi semakin lebat.. habis lencun! mcm terjun dalam kolam.. haaa gasak la.. redah jugak hujan tu.. bila smpai umah terus rasa nak demam..

La ni lepak je depan TV, takmo kluaq dah.. cuaca tak berapa nak ceria.. dok hujan ja.. hmmmm

ni menu Ana semalam.. daging masak kicap lada hitam


0 Gossips: