BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 11, 2010

World Cup 2010 (^_^)

Hari ni dengan rasminya bermula la demam bola.. Pasni sure melekat je depan tv.. Ana nak kate tak minat.. minat la jugak.. tapi Ana tengok World Cup je.. UEFA Champions League tu sume tak layan.. huhu seb bek la World Cup ni 4 tahun skali je.. :P

Michael Ballack
Germany Star Player :D

Feveret team.. haha mesti la Deutschland (Germany) - reason : sebab dok kat sini :P dan satu lagi Italy.. tatau la nape suke.. tapi rasa nak dorang menang :D

Semalam Ana mimpi pelik btul.. ade plak gi mimpi bola.. Ana mimpi team yang berjaya ke final.. Semalam mimpi France vs Portugal time final..betul ke tak mimpi ni kite tungguu... :P

****

Sesi Soal Jawab

Salam ust..
diberi keadaan cmni, rambut seseorang tuh kering, kusut, kerinting.. dan beruban sedikit..
soalannye, bolehkah die nk buat rawatan rambut? contohnye, rebonding dan lain2.. haram ke dok?

Tak haram rebonding atau kerinting.
Yg haram ialah perempuan yg tak menutup rambutnya didepan lelaki atau mewarnakan rambutnya.

1 Gossips:

s[y]azwa[n]i said...

uh-oh..i sokong germany gak..huhu~~