BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 11, 2012

Arrgghhhh..!!!

Benci giler ngan habuk2 kat dalam rumah ni
Mana datang tah
Nak kata bukak tingkap or sliding door selalu.. tak pun.. (skang ni sejuk lagi)
Selang sehari mesti sapu rumah habis2an
Setiap minggu mesti mop dan lap
Habuk sini pelik sket.. putih2.. Mana datang???
Gerammmmm!!!

Skang ni takleh nak mengemop dan mengelap beria sangat
Cepat penat dan semput
Perut makin membesar, nak membongkok pun tak leh dah
Tapi sakit mata la tengok kalau rumah berhabuk ni
Rumah ni mesti dust-free
Kalau tak, mula la start bersin je
Lagi2 dah nak ada baby.. sian baby kalau dok sedut habuk je

Plan nak cari vacuum cleaner baru
Since yang dulu, macam dah semput je
En. Hasben suggest Dyson.. tengah usha2.. yang mana yang bagus
Ada dua yang menepati citarasa

Dyson Digital Slim DC35


Dyson Lightweight Ball DC24


0 Gossips: