BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 27, 2012

Orchids hunting

Pagi2 lagi dah keluar mencari orchids
Sebenarnya gi beli sebab nak jadikan hadiah 
Pilih punya pilih.. Last2 Ana beli untuk diri sendiri jugak
Ana bukannya jenis yang rajin menjaga pokok bunga
Pokok yang Ana bela dulu, mesti la yang tahan segala2nya
Tak yah siram air sangat, tak yah nak kena baja
Macam kaktus ke.. tak pun pokok ni.. 

Poisenttia

Pokok ni ada time winter je.. daun dia akan bertukar kaler dari hijau ke merah
Cantik.. dah la senang nak jaga..
Ana tinggal rumah sebulan, pun hidup lagi.. sian pokok ni huhuhu

Ana beli 2 pokok orchids
Satu purple, satu putih


Tak sure nak jadikan hadiah yang mana dan yang mana nak taruk kat umah
Tapi En. Hasben selalu pesan
"Kalau nak bagi benda kat orang, bagi benda yang paling kita suka"

0 Gossips: