BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 13, 2012

Packing

Hari ni dan semalam, Ana sibuk pack barang2 untuk ke hospital
Rasa macam nak gi holiday plak hehe
Ada lagi lebih kurang sebulan before EDD
Tapi mana la tau kan... buatnya terawal.. naya!
Prepare apa yang patut
Alhamdulillah.. 90% done!
Siap taruk kat tepi pintu lagi beg2 tu

Ana ada buat checklist barang2 baby yg perlu ada (keperluan + kehendak)
If ada sapa2 yang nak, let me know.. sharing is caring = )




5 Gossips:

:cahya schatz: said...

uishh...besarnya beg... dah macam nak blk kampung dah...
dari pengalaman akak dulu.. baju mak n baju baby kena guna hospital punya..so better check dulu...

Suhana Suid said...

beg kecik je tu.cabin bag.hosp sini dah bg checklist brg kena bwk.
towel ngn bathrobe pun dah penuh sparuh bag.

izzah azhar said...

kak ana nnt buat jugak ke pantang2 lepas bersalin?bertungku,pakai herba2 sume.org kat sane buat ke sume tu?curious2 :)

:cahya schatz: said...

heheheee... nmpk mcm nak pindah terus kat spital pon ada...
illustrasi betoi...
enjoy the moment...
jgn lupa bawak camera/video n dokumen2 penting...
all the best...
may Allah bless u...

Suhana Suid said...

izzah : akak beli set bersalin je.. pastu ikut je la apa yg ditulis kt kotak set bersalin tu huhuhu
org sini seminggu pas bersalin pun dah berjalan, dorg amik liquor utk panaskan badan. kite terpaksa la amik herba

kak liza : tq.. semoga semuanya dipermudahkan Allah