BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 23, 2012

Genap 9 bulan

Hari ni dah genap 9 bulan
Last Friday wat check up, Doc kata baby 2.9kg.. agak besar
Seram la gak.. Memang dah stop amik makanan yg manis
Takut baby makin membesar, ada lagi 4weeks before EDD

This Wednesday ada pelvic scan, scan untuk pastikan sama ada bole bersalin normal atau pun kena C-sec
harap2 la bole bersalin normal.. tapi walau apa2 pun caranya, yang penting, Ariff keluar dengan selamat...
Ana doakan yang itu je

***

Hari ni buat major cleaning, takut2 nanti dah tak larat
Semua baju dah dibasuh, lantai dimop, peti sejuk pun dah dibersihkan, habuk2 kat furniture pun dah dilap
Lepas ni boleh rehat dengan gembira sambil menunggu masa je = )

Ariff punya nursery pun hampir lengkap
Semua almost done..


Alhamdulillah...

2 Gossips:

Anonymous said...

kak ana semoga selamat semuanya :) ameen

Suhana Suid said...

aminn... : )