BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 6, 2012

Expat Wife

Hidup di oversea kalau tak bercampur dengan yang lain, tersangat lah membosankan
Lain keadaannya waktu belajar dengan berkahwin
Waktu belajar kat Germany dulu, kalau dok dalam bilik tak keluar sebulan pun takpe
Pergi kelas balik kelas itu je yang penting pun

Kena pandai bawak diri kat sini sebab banyak bercampur dengan macam2 golongan 
 Yang penting pesan En.Hasben, jaga percakapan.. jangan bercakap hal orang lain
InsyaAllah.. itu yang Ana selalu ingat

Dah kahwin ni, kena la biasakan diri jangan ikut cara dulu
Kat sini, Ana la antara yang paling muda
Seb baik la ada akak2 senior yang banyak jugak bagi tips2 dan segala macam petua
Terutama bab masak memasak dan waktu tengah pregnant ni

Banyak jugak aktiviti2 kat sini
Seriously belajar banyak benda, selain makan2 kehkehkeh

Cooking demo.. lepas tu.. makan..



Ada juga bazaar yang kami participate
 Makan lagi...


Pastu dinner farewell... segala macam farewell ada..
makan lagi dan lagi hahaha



0 Gossips: