BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 4, 2012

Oh no...!!

12 kgs in 8 months!!
tolong ler jangan naik lagi..
walaupun naik 12kg waktu pregnant ni normal, tapi takmo la lebih
ada lagi sebulan before due date

***

Pas je bersalin.. berat mesti turun jadi 46kg balik
macam waktu selim melim dulu
8 bulan lepas

target 3 bulan je untuk turun.. boleh ke?
bole kot.. kalau nak pakai balik sume baju kat dalam wardrobe tu!

***

Skang ni perut membesar dengan jayanya
Harap2 Ariff pun membesar dengan sihat dan kuat
Malam2 asyik terjaga sebab sakit kat perut
Senak sebab kena tendang
Satu lagi pedih.. tatau sebab apa.. maybe sebab kulit kat perut meregang kot
Walaupun kadang2 rasa nak nangis je sebab sakit satu badan
Tapi bila pikir balik pahala waktu mengandung ni berlipat ganda
Bole la tersenyum balik = )

***

Pas dah bersalin
Mesti rindu nak tengok perut gerak2 lagi
Beralun macam ombak..
Seronok bila tau ada zuriat dalam badan kita!
En. Hasben selalu pesan kat Ariff dalam perut
"Jangan tendang kuat sangat.. nanti mama sakit"
dan selalunya.. Ariff akan stop tendang.. rasa cam magic plak~

0 Gossips: