BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 21, 2010

Bergumbira di Stuttgart dan Heilbronn

Weekend lepas Ana dan Yani merantau ke Stutt dan Heilbronn..gi ke Stutt skali ngan Krun untuk berjalan2..shopping..Journey ke Stutt dari Ravensburg lebih kurang 2 jam..dalam tren tu bese la..sembang2..amik2 gambar..layan prasaan huhuhu :P


Ana, Yanie and Krun

Kat Stutt mmg best!!! Tapi kali ni Ana dah tak gila shopping!! Siyes..masuk Zara and MNG 2-3 kali tanpa sebarang hasil!! sangat amazing okeh..huhu weekend mmg ramai la owg2 berjalan2 kt sini..agak sesak..tapi nak wat camne kan..kami lunch kat KFC jumpa junior2 bawu sampai dari Malaysia..juz borak2 sat ngan dorang..

Cara mencari duet lebeh :P


Stuttgart


Time ni tak sesak sangat


Rapper yang mencari pendapatan..sedap gak lagu dorg


Kat Stutt, Ana ngat nak beli digicam since Ana punye dulu dah rosak..usha2 kat Saturn..tapi tak beli sbb rasa lebih guenstig kalau Ana beli kt Ebay..dapat leder tasche, 2Gb Speicherkarte and extra battery lagi..hurrmmm lame gak la pikir..last2 tak jadi..juz pi dinner je kat area Saturn, makan chinese food..bole la tahan..mee + sayur2

Mee + latte


Pastu gi Heilbronn..Dok kat bilik Hajar 2 malam..saje nyemak2 kat bilik dia..sesak2 kan..gossip2..pillow talk..Sing star..makan2..haaa tu la aktiviti kitorang..bermalas-malasan sepanjang 2 hari..

Tapi mmg best la!!! sangat..dah lama tak jumpa kawan2 ramai2 mcm neh..Sebenarnya jumpa2 ni nak sambut besde cik krun..takpela..Ana wat next entry spesel utk besde Krun :D

0 Gossips: