BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 8, 2010

YeZZzaa~




















Akhirnya..setelah mem'bid' selama 2 hari di ebay..Ana berjaya gak mendapatkan Lady Gaga Heartbeats tu dengan sparuh harga..yesss yesss hepi sgt!!
Aba mempunyai minat terutama in sound performance..hi bass~
Hari tu kat Msia Ana and Asyraf (my bro) mengangkut 2 set speaker + subwoofer yg tgh sale..bunyi mmg sgt mantap walau hanya 100Watt..

Pagi td kua wit Yani..nak renew visa..tp nak kena ada bescheinigung from TK plak..terpaksa la call TK mintak benda alah tu..cepat2 la sket send yer..lg 3 minggu visa nak abis ni..

Pastu ym2 ngn mak, abah and ika(my sis)..isu nya..Ana nak wat ikan masin masak lemak cili padi..tp mak kata xleh guna ikan masin jenis yg Ana nak guna tu tp Ana nak wat gak huhuhu tu pun leh jadi isu

suehanna: ooo masak kuah je la dlu
suehanna: tu masuk last r..sat je

blueyes lens: eisshh
blueyes lens: yang gebu tu x leh
blueyes lens: yang keras2 tu leh la
suehanna: ehhhh asal lak
suehanna: bole r

blueyes lens: eii
blueyes lens: mak kte x boleh nk bt jgak
blueyes lens: hahaha
suehanna: ala..yg tu je yg ada
blueyes lens: bt la dengan ikan bilis mak kte
blueyes lens: sedap jgak

suehanna: xmo r
blueyes lens: skati ang!!!
blueyes lens: hahahahahahhahahah

suehanna: hahhahaa
suehanna: tgk r nnt org wat

suehanna: sedap gak laaa

blueyes lens: ouh k la
blueyes lens: hantaq kat kami sket

suehanna: hahah bole2

Tapi last2 ikan masin tu digoreng je..wat telur masak lemak cili padi tu..ikut ckp mak jugak akhirnya :P




0 Gossips: