BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 21, 2010

Bergumbira di Weingarten


Last week..memang sangat best..banyak gak aktiviti2 yg Ana wat..yg paling best..meluncur dulang dan bermain ice skating..tak sempat nak upload gambar before this sebab sume gambar kat dalam cam mior, kawan jemmi (junior) dari praha/prague, rep.czech..best gak dorang neh..tak abis2 gelak je

mior,amir,kaksu,ana,jemmi,as'ad


turn Ana turun bukit (blakang tu uni Ana)


sama tinggi je ngan dak skolah rendah



ice skating..ramai gak time ni


gang ice skating
jemmi, amir, mior, ana, as'ad cameraman


Skang ni lepak kat Heilbronn, kat umah Hajar, with Yanie, Krun and Ayu..Gals' Day Out..Ngat nak upload gambar2 kat sini, tapi tak jumpe lak button for bluetooth kt laptop Hajar neh..So upload gambar2 dulu je la..

**

Special video waktu aktiviti mendulang...not created by me~ :P



0 Gossips: