BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 22, 2010

Hepi Besde Krun!


Dengan lilin ni je la kami bergambar sempena besde krun

Sebenarnya hari ni 22.02 adalah hari jadi cik krun yang ke-24..huhu dah tua..leh jadi mak orang dah ni hohoho..Ana doakan semoga cik krun bertambah bahagia..lebih2 lagi di samping orang yg tercinte.. :P

Kami tak wat cake pun..sowie la..juz men tiup2 lilin je la..huhu..scene bergambar ngan Krun mmg sangat best dan klakar..Ana rasa Ana dah lama tak gelak mcm tu..tapi gambar tu tak dapat di publish kan :P pastu tak dapat up kan byk pic..sume kat cam Yanie..Yanie2!! nak gambar!!

Malam sebelum our "Slumber Party" kami pi makan2 dulu kat lua..makan waffle+aiskem..sedap2!!balik tu lapar..Yani plak tolong masakkan kueh teaw..mmg sedap!! mmg kami melantak tak ingat :P dari tengahari tak makan apa..

**
time ni dah nak balik bilik..huuuuuu sejuk2!!! tangan membeku..nak tunggu bas datang dekat 10 min..aduyaaaiii


Gadis2 comel kesejukan menunggu bas..Yani, Hajar, Ayu, Krun

and Ana as the photographer


2 Gossips:

kHairuNniSa said...

ade entry khas utkku...hahaha...tQ suhana!!!!

Suhana Suid said...

sesame krun!! :P