BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 6, 2010

Kembali ceria

Ada satu yg sgt tak terduga
Ingat kan hanya main2
Tapi rupanya betul
Walaupun hanya rancangan
Ana tetap gembira \(^_^)/

Exam pun dah abis..
Tak tau nak wat apa..maybe belajar memasak..hurmm
Maybe berjalan2..tak pun start balik upload video kat utube

Takpe..ada byk masa lagi untuk difikirkan..
Relax jap lepas byk sgt pressure lately..

Layan cite yg dah lama sgt ditinggalkan "Gossip Girl" Season 3
Suke sgt2 cite ni














And Who am I ? That's One Secret that's I'll Never Tell!
You Know You Love me!

Xoxo,
Gossip Girl

Tiba2 skang ni Ana sangat teringin nak ada Lady GaGa Heartbeats Earphone
High performance sound: accurate speaker design delivers music with extreme clarity and deep bass
Harga lebih kurang 90€ / 120USD / RM 450
Waaahhhh teringinnyaaaa...nak sangat2...
Bole tak ni jadi besde present utk diri sendri?? huhuhu

2 Gossips:

yanie said...

new episode xkuar lg kn? sbb hr tu aku tgk cm march br start again. ke?

Suehanna said...

tatau r..aku baru je start tgk..ni baru episode 5..satu hari ni melayan gg je