BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 11, 2010

Hari yg agak bz

Swonoknyee..hari ni tak la bosan sgt..
Pagi2 dah bangun..pi media markt ngn yani..tujuan utama adalah utk survey harga ipod shuffle baru..tapi bila dah tengok mcm mana rupenye ipod shuffle latest generation..sgt kecewa ok!! sgt la tak best seperti generation yg lepas.. *sigh*

akhirnya sempat beli headset+mic
cun la gak..sebab bole customize sendri headset tu..suke2!!

before di customize


tadaaaaa hasilnya :P

Lepas je kua ngn yani..kaksu lak aja kua pi kaufland..shopping brg2 umah..sejuk giler2 hari ni..salji mmg lebat..hari ni ada event kt weingarten..maybe utk fastnacht (utk menyambut spring) acara dia kami pun tak berapa paham..acara memotong pokok kot..kami tgk je la..sbb macam menarik je..ramai org pakai costumes..sgt la comel ok!!

Pemandangan dari tingkap dapur


apa la yg kamu semua buat...huhu



0 Gossips: