BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 9, 2010

Happy Bidding~

Hari ni bangun2 je tgk..dah pukul 12!! ohh tidak..ngatkan baru kul 9 ke :P tula..kan sape suh tdo dekat2 dh nak terbit matahari..




Sejak balik sini..dah lama tak mulakan aktiviti di ebay..bid tu abis kul 10 mlm ni..sile la menang yer..cakap pasal ebay..ada banyak barang2 yg nak dijual kat ebay..terutama jacket2 yg mmg bersusun kt dlm almari tu..season baru sure tuka jacket baru..aduyaaiiii..takpun spenden je la kan..kalau jual kt ebay..bape sgt la dapat..

Nak ikutkan banyak btul wishlist..tp skadar wish aje la

*BB Cream (recommendation from krun..tunggu review die dlu)
*ipod touch (nak iphone tp tak mampu..teruja tgk yani pakai apis punya)
*set of M.A.C brushes (mahal btul..berus pun nak jual mahal2 keee)
*refill M.A.C compact (kenapa takde kt germany..susah tul nak carik)
*netbook (disebabkan lappy skg ni mcm siput sedut)
*blackberry (sgt2 suke benda ini..padahal guna utk call n sms je)


oohh..lama2 pjg jugak list ni..duniawi2..huhuhuhu..yg penting pandai2 la kite seimbangkan..ye tak..minat orang lain2..

kul 5 dah maghrib..haihhh..cepatnya hari ni berlalu...nak gi basuh baju yg bertimbun..seb baik nak keringkan baju takyah guna matahari..kalau tak..dah menggunung la baju2 ku yang tak berbasuh itu hehehe

4 Gossips:

yanie said...

aku pon nk bb cream then iphone sndri (harapan la cik abg tu nk ks kn...haha) ngn blackberry!!! owh2 suke!!! hahaha...but if ade iphone why nk ade blackberry kn? which 1 better la. ngeeeee

Suehanna said...

ada dua2 pun ok jeeee hahaha saje hasut ko suh beli dua2..tp aku x men game..n kalau ada blackberry nmpk cam best sket..ala2 org berkerjaya :P

ruffoundation said...

bb cream tu pa? amik ipod touch, best2

Suehanna said...

bb cream.. foundation cream utk muka.
dh usha ipod touch..pun rasa x mampu gak :P