BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 16, 2010

France,Perancis,Frankreich


(sape tah bagi ni..lupa :P)

I got a call from Paris! hehe sonoknye..ngat kan pacik mrajuk lama gile..tak best la tibe2 senyap kan..salah siapa..sendri jugak :P

Cakap pasal Paris ni.. hadiah dari sorang membe yg baru balik dari sana...pun tak claim2 lagi..ehem2..lame tunggu nieee...hehehehe *wat muke tak malu*

Sebenarnya Ana teringin sangat nak gi sana..padahal dekat je pun..tak sah la kalau dok kat Europe tak pi Paris kan..at least bergambar ngan Eiffel Tower pun jadi la..April ni insyaAllah kalau ada rezeki, adik Ana, Asyraf akan further study kat Nice,France..Ana doakan semoga dia lulus dalam exam dia nanti dan dapat fly ke sini..teman akak kat sini..leh la pi jalan sama2..wat Eurotrip :D


je t'aime - ich liebe dich - i love you
words to learn :P

0 Gossips: