BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 18, 2010

Dating

Hari ni saja pi dating ngan Yani kat Friedrichshafen..die pun dah abis paper, Ana pun dah setel urusan visa..saja pi membuang masa dan duit :P

Kt FN bukan ada apa sangat kecuali Bodensee je la..Kedai2 tak la best sangat..Rasa kat Ravensburg lagi best..Tapi skali skala berjalan..sonok la juge..Kedai pertama kami singgah..sure la kedai makan..kami makan kt Asia Imbiss..Bole la tahan nasiknye..Tapi ada ke goreng sayur ngan rebung..pelik je rasa..tapi telan je sebab lapor..Gambar pun tak sempat amik..huhuhu

Then, singgah kedai bag...Yani merembat seketul bag..Ana tengok jeeee hehehe..seb bek takde yg berkenan

Sambil2 tunggu Yani :P

Pas makan kami pi H&M..saja pi try2 baju hohoho..nak beli..tapi malas plak..Ngat nak cari baju untuk annual grand dinner nanti..tapi cam bese..tade yg berkenan di hati..fuhh..selamat duet

Try je..takmo beli pun

Pas penat mencari2 baju..singgah lepak2 kat cafe ARAN..minum kopi..makan kek..gossip2..ohh what a day! Dah lama tak wat camni..dulu shah slalu join gak..tapi kali ni kami berdua je la...Hari ni hari menggemukkan diri..Makan2!!! Ana amik latte macchiato ngan marmor kuchen, Yani plak juice pe tah ngan cheese cake

ARAN

Nyum2!!

dalam ARAN

Dalam kul 4 camtu kot kami gerak balik..tapi cam bese la sempat la posing2 skejap kat tepi tasik tu..bestnye kalau summer..leh men bot kecik yg leh kayuh2 tu..pe tah name benda tu..tapi skang ni air tasik pun beku lagi..Tringat dulu2..waktu ramai lagi senior kat sini..kami slalu kua makan aiskem kat sini..even waktu winter..sonoknye time tu...meriah! sekali datang..dekat 15 orang..tapi skang ni kami berdua je.. : (



**
Banyak plak pic kali ni...pasni wat photoblog je la :P


1 Gossips:

Anonymous said...

what a nice place.. ever each of life has its own meaning.. god create someone has its own specialty
.. thats the best creater and everything in this world has a unique value..

shah ahmad