BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 10, 2010

Entry tertunggak~


Huhu..cam bil plak..ada yang tertunggak :P
Alhamdulillah..Ana dah makin sihat..rasa pening dan nak muntah tu dah berkurang..
makan tak menentu kot rasa puncanya..skang ni bila makan benda yg berlemak/berminyak stret rasa nak muntah balik..abah pun ckp..mybe food poisoning.. ye la kott

smlm gi makan ayam KFC plak..pesan kat membe yg gi beli..malam tu memang la..loya tekak tak hengat! kat Germany skang ni mostly KFC dah ada sijil halal..sonok2 :D leh gak pi makan kalau mengidam sangat

Ana juz nak post gambar2 waktu kt Fruehlingsfest Stuttgart sabtu lepas..

Makan besar! ikan talapia...sedapnye...sekor 14€


Ana and part of juniors yg gi


Lepas gian bawak keta..n langgar keta org


Tak berani nak naik..tengok aje ler...


Pick up truck on the wall!!


Stuntmans and their toys

Tak men apa sgt pun..stakat bumper car mcm tu je la..hishh nape dah tak minat sgt..dah tua agaknye kot huhuhu :P stakat tolong amik gambar dr bawah je la...Tapi part yg paling best..Ana tengok motor show..best!! leh usha vid kat bawah ni..


0 Gossips: