BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 21, 2010

Setelah berehat beberapa hari...

Start balik ngan entri baru..rehat sat... :D

Hari ni last klas sbelum start cuti yg agak panjang..cuti yg memang sangat2 dinantikan oleh org2 yg bergelar pelajar kat bumi Jerman ni..cuti Pfingstern!

Plan next week memang la tersangat banyak..fuhh~ tak sabar plak nak tunggu.. memang tengah menghitung hari skang ni.. :D

Tadi abis je klas..kami berlima (Ana and beberapa org kat sini) pergi membeli belah kat kedai Turki yang paling besar kat Weingarten ni..NAR..name kedai ni memang Nar..so sumtimes kalau nak kutuk berkata2 tentang org Turki..kami bahasakan mereka sbg org Nar hahahaha kutuk berkata2 dalam bahasa Melayu..bajet dorg boleh paham je :P

Kat sana memang shopping makanan heavenly! sbb sume halal..mcm nak borong je sume! hahaha yg penting beli daging..kalau nak ikutkan..bole kire dengan jari la berapa kali Ana makan daging kat sini..sebab nak gi kedai ni mcm malas sket..pi dengan keta je..kalau naik bas..jangan harap la..memang agk jauh

Sesi memilih daging..seriously..memang mcm2 jenis!

Part paling best tadi..pi dengan menaiki sebuah kereta Mercedes series ape tah..tapi memang cool abes..fuhhh~ tersronok jap!! bukan keta sape2..kawan Ana kat sini sewa sebab depa nak pi berjalan2..memang standard dak2 german akan sewa keta Merz xpun BMW utk jalan2..sbb slalunye tiket tren lagi mahal..dari sewa keta..disebabkan Ana takde lesen german..tambahan lesen kat Msia pun belum cukup matang..maka..tren je la menjadi pilihan hati..

2 Gossips:

ApOkALip`z said...

wah...bestnye

Suhana Suid said...

part mana tu yg best..shopping kt nar ke :P