BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 9, 2010

Sejuk..Pening..Nak muntah!


Ni simptom ape plak Ana dapat ni..lepas balik je dari kua dengan junior2 semalam..terus jadi mcm ni..sampai ke laa ni..memang semalam tak dapat tido..menangis semalaman sebab tak tahan rasa mcm ni..


Rasa dunia ni berpusing2..sejuk mengalahkan winter..baju dah berlapis2..heater dah taruk paling tinggi..selimut sket punya tebal! pastu Ana try muntah tapi tak dapat..mcm ada benda tersekat je kt tekak..bile try muntah..ya Allah sakitnya tuhan je yg tau..bila nak tidur plak tak dapat..perut mcm ditekan2..iskk..

Harap sakit yang Ana dapat ni..penghapus dosa2 Ana..

Ngat nak wat entry pasal outing Ana dengan junior2 semalam..
kami ke Fruehlingsfest Stuttgart..
Memang sangat besa!! Best!! Tapi len kali la Ana wat entry pasal tu..

Skang pikir pas solat dan makan..nak baring je..tidur..takmo tengok dunia yang berpusing ni..

4 Gossips:

Hakim Luqman said...

sakit perut tak? If sakit perut, it might be appendicitis. Try put pressure on the right side of your tummy (about 2 inci ke kanan dari pusat) then let go. If it hurts when you let go, it's appendicitis.

Suhana Suid said...

mmg sakit but not that part. i did what u've described, but no pain at all.

Anonymous said...

sila berbekam atau buat urutan urat2 kerana penyakit sedemikian ada kaitan dgn darah @ angin pasang.

Suhana Suid said...

erm..susah jugak nak cari tmpat berbekam/urut kat sini..