BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 2, 2010

ALG8 Gals' Slumberparty

Part of ALG8 Gals

Selama 2 hari ni, Ana berada ni Aalen..ada reunion dengan kawan2 lama..kawan2 perempuan yang sama batch dengan Ana di Germany..Perjalanan ke Aalen lebih kurang 3 jam dengan train..Memang excited sangat!!

Abiskan baca buku ni..bosan sangat dalam tren sorang2..
Memang menarik!

Sampai je kat Aalen..bertambah excited tengok makanan yg sangat banyak!!wowwweeeee :P
banyak btul!! ada mee indonesia..ada roti jala and homemade cake..rasa2 dah bertambah berat Ana dok sini..


antara yang hadir hajar, rahiza, atikah, yani, ana, shahida, jana, n tuan rumah maryam

Malam pulak, kami sume ke Fruehlingsfest..hehe part ni sangat2 best..terasa kembali semula ke zaman kanak2..kami main Ferris Wheel..Bumper Car..Pastu ada pertunjukan bunga api! Memang sangat happening malam ni :D



hajar, yani, rahiza, ana, atikah posing2 kt fun fair :P


ok..posing2 lagi..kali ni ngan payung plak hehe


candy floss..ohh sukanya! :D


pertunjukan firework..sgt menarik~


ana dan yani..yani sronok gile sbb beli bear baru haha

Balik kami terpaksa berjalan..menapak balik ke rumah..ada la dekat 15 min..punyela lapar..pastu pakat makan megi ramai2..teringat balik zaman2 belajar kt INTEC, kat M'sia..

Rasa 2 hari ni cepat je berlalu..nak dok je lama2 tapi ada klas hari Isnin : (
Tah bile la dapat kumpul ramai2 lagi.. Harap2 dapat jumpe lagi pasni..

Thanks to Maryam sebagai tuan rumah ; )

Party ini sangat menyeronokkan!!

2 Gossips:

yanie said...

sgt bestkn! hahaha... patot buat every sem so dat xrse tua sgt :D

by da way...next week aku smpi weingarten hr jumat. sudi ke ko trime aku menumpang umh ko? hahaha...sbb rse cm xmention plak kt ko kn?

Suhana Suid said...

haa btul2 sgt best..

owh kunjunganmu kuterima dgn hati yg terbuka :) yess ada gak membe..ko stay bape lama..kalau lame leh la jln2 kt FN..nek sampan ke..boat ke kalau tak ujan