BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 30, 2010

Choc Chip Cookies dan Adamaya~


Hari ni terasa sangat la rajinnya untuk wat Choc Chip Cookies.. Reasonnya.. Sebab ada request dari membe2 yang teringin nak makan.. dan sanggup tolong belikan barang lagi.. setahun yg lepas.. memang season Ana wat cookies + muffin + choc cake + brownies + kuih bakar etc tibe2 tahun ni slow sket.. tu sebab ada yang bertanya..

Sambil2 dok menggentel adunan ni nak jadi biskut kecik2..layan la cite Adamaya..ni sume sbb terpengaruh dengan kawan2 la..dah sume tgk cite ni..sembang pun pasal cite ni..so Ana terpaksa la tgk jugak..orang len dah episode yg ke bape tah..Ana baru merangkak episode ke 7..layan kan je la..sementara tgh bosan2 ni kan..



Jalan cite..cam bese..dah bole agak..reason Ana tgk sbb nak tgk kecomelan Lisa Surihani dan kehenseman Hussein.. kalau la Ana secomel Maya.. pastu dapat plak suami baik cam Adam.. bahagia nye rase :P hahaha start dahhhhh....

Sinopsis cite ni..Adam dan Maya berkahwin mengikut pilihan orang tua..Waktu tu Maya dah ada kekasih..tapi Adam ni sorang suami yang sangat baik..Maya dalam keadaan serba salah..pulang semula ke ex dia..Dani..ataupun terus setia dengan suami dia..lebih kurang camtu la citenye..tapi kalau die balik ke ex dia..tatau nak kate ape.... -_-!

0 Gossips: