BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 21, 2010

Bermula kisah baru...

Tiba2 hari ni cam blurr je..
Bila waktu exam tu.. segala mcm benda la Ana nak buat
Dah abis ni.. ternganga je.. tatau nak wat ape.. adehhh!

Teringat kat Miss Pinky
Kalau nak tau sapa dia.. bole rujuk entri ni
Klik gambar utk lihat


Baru je bagi nama kat dia :)

Stret amik gitar tu.. bajet cam leh main terus la kan..
sekali petik, terus rasa mcm sakit hati jee.. sumbang tak ingat haha

Memang rasa2nya Ana takde bakat kot..
Sket punya payah nak dapat riff Smoke on the Water - Deep Purple tu
Padahal senang je...

Selain dok sebuk meriffing..
Ana sibuk gak nak abiskan novel Ketika Cinta Bertasbih yg dah berbulan di rak tak disentuh2

Esok plan nak wat ape plak... hurmmm~

2 Gossips:

Syafrizal said...

mak ai... semuanya pink..
macam pemain golf pompuan tu..

Ummu Ash said...

ehemmmmm...hahahahaha =))