BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 4, 2010

Je parle un peu de français..


Je m'appelle Suhana.
Je suis etudiante et j'habite a Weingarten.
J'ai 23 ans et je suis celibataire.
J'aime faire des voyages.
J'adore l'aventure et je ne suis pas compliquee.

Entri khas untuk exam esok.. French!
Hehe.. rasa macam budak sekolah rendah je wat ayat2 macam ni :P

Nak tau nape Ana amik French..
Pertama mestilah sebab nak cukupkan credit hour nicht technische subject
Kedua sebab...... kalau adik Ana, Asyraf, kutuk Ana dalam French Ana bole tau! hahaha
Sebenarnya Ana faham jeee apa yang dorang cakap waktu Ana kat Nice tuee.. tapi saje wat blur2 hehe

4 Gossips:

ApOkALip`z said...

je suis d'accord avec vous…

-telordibasuh- said...

bonjour..sava vien...hahaa..betul ke?
Je m'appelle telordibasuh.
Je suis etudiante et j'habite a kuala lumpur....

hehee..wa bl ana spek fance telor tringt zaman dip lu...dah 3thn tgl bhasa fance ni....

al-lavendari said...

ada 4 perkataan yang saya faham:

1. suhana - nama orang perempuan,

2. 23 - nombor selepas 22 dan sebelum 24,

3. suis - nak buka atau tutup lampu, dan

3. pas - sebuah parti politik yang memerintah di Kelantan.

amacam. ok tak french saya ?

Suhana Suid said...

apokalipz: super!

telordibasuh : etudiante = feminine hehe

al-lavendari : ulasan terbaik setakat ni! kalau cikgu french tau.. meleleh air mata dia