BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 2, 2010

Kelas terakhir...

Pagi ni bangun.. tgk2 lagi stgh jam klas start.. dah lewat! punyela kalut mandi n siap2 gi klas.. itula padahnya tido lambat.. dah la hari ni ada probe klausur (pre-exam) seb bek la dapat menjawab dgn jayanya.. hehe.. Alhamdulillah.. walaupun hanya French.. tapi agak susah utk Ana as beginner..


Hari ni adalah hari terakhir Ana gi klas.. InsyaAllah.. sebab sem ni adalah sem teori terakhir Ana.. Sem depan wat thesis je.. so takyah gi klas dah! Yeayyyy!!!!

Hari ni lunch wat menu feveret bulan ni.. sambal terung.. tatau la awat dok suka sgt makan terung sejak dua menjak ni.. ngat nak bakar ayam.. tapi housemate guna plak oven bakar makanan feveret dia.. so Ana malas nak tunggu dan tanak bercampur bakar same.. takut Ana was2 plak nak makan nnt.. baik elak benda2 syubhah ni..

Sambil potong2 bawang.. dok berangan.. tibe2.... terasa satu perasaan pelik! waaaaa sakitnya!!! gi potong jari sendiri.. seb bek luke je.. tak hilang jari ni hehe padan muke diri sendri kan.. sape suh brangan2... ape tah yg Ana brangan pun Ana tatau la.. tringat plak kisah wanita2 zaman Nabi Yusuf a.s dulu yang terpotong jari sendri sebab terpegun dengan ketampanan baginda.. kalau Ana time tu... mcm mane ehhhh..... mesti tak rasa kot sakit sebab dibius rasa khayal :P


Tak sia-sia azam Zulaikha
Bisa jadi cermin mengintai jiwa
Tak sia-sia mimpi Zulaikha
Bisa jadi lorong insan bercinta

1 Gossips:

محمد زهراوي said...

salam ziarah..
all the best ya!
mintak sila ke blog saya..pernah tertulis ttg ini.. ;)

http://mohamadzahrawi.blogspot.com/2010/02/allahu-rabbi.html