BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 17, 2010

Kenapa.. kenapa... kenapa... ???


Ana dah sangat2 tak sabar nak settlekan 2 papers terakhir ni..
Walaupun tak la abis study lagi.. tapi rasa mcm dah tak sabar nak gi amik exam
Seram2 ayam tu masih ada.. tapi rasa ke'tak sabar'an untuk abis tu lebih tinggi
Kepala ni dah rasa senget semacam je.. selagi beban exam ni masih ada

3 paper yang Ana amik hari tu
Alhamdulillah.. note 1, sumtin2
Kalau kat Germany, sistem permarkahan terbalik dengan kat Msia..
kalau 4.0 kire tahap plg teruk la kat sini
Kalau kt Msia.. 4.0 tu memang hebat abis la..
So jangan la terpedaya kalau student german slalu kate senang je nak dapat 4 flat
haha.. memang senang pun.. Ana pun bole je wat.. sebelah mata pun ok :P

Ok.. tu bukan lah point utama sebenarnya
Benda yang bermain di minda Ana skrang ni
Adalah penerimaan orang tentang apa yang Ana buat..
Kenapa yer waktu Ana 'kurang beringat' dulu takde sape pun nak tegur
Semua membisu seribu bahasa
Tapi bila Ana nak ubah sket.. sket je.. tak la drastik sangat
Kalau drastik sgt.. susah nak istiqamah
Banyak plak mulut2 yang berbunyi
Tangan2 yang menaip..
Siap nak ajak berdebat dan berbahas plak tu
Perkara bukan main2.. pasal ketuhanan, aqidah..

Ape ni.. Ana baru nak belajar merangkak dorang ajak marathon
Biar betul....
Ok lah sekian sahaja luahan hati untuk hari ini..

1 Gossips:

Anonymous said...

people never get enough. that's why. you're doing great as long as you believe you can.