BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 2, 2010

Tension!!!!

Tensionnya hari ni! Bangun pagi dengan semangat baru tapi tiba2 baca benda tak best.. stret cari katil balik.. sambung tido..

Bangun plak sakit kepala.. sebab terlebih tido kot..

Hari ni klas plak cancel.. kecewa sebab bajet dapat soalan bocor bila gi klas terakhir..hampa~

Nak turun town gi beli barang.. terlepas bas.. lambat dalam 10 saat je!

Oh.. banyaknye mengomel dan merungut hari ni...


Astaghfirullah...

**

**

**

**

...............................fikir..............................

**

**

**

Bace benda tak best.. itu adalah peringatan dan ujian dari Allah... jangan salah langkah lagi..

Sakit kepala.. tanda Allah masih sayang...

klas cancel.. nak kena jumpa lecturer in person kot.. mana tau lg byk soalan bocor hehe :P

Terlepas bas... nak suh exercise sket la tu... asyik memerap je dalam bilik!

Itula.. Ana selalu je lupe sume yang jadi ada hikmahnya yg kite tak nampak.. Ok2 dah la yer Cik Suhana.. asyik berblogging je.. sambung study plak.. exam dah dekat sangat ni...


Sempat lagi tu snap gambar... :P
Camni la keadaan meja di musim exam..

6 Gossips:

eelobor said...

semoga berjaya dalam exam...

Suhana Suid said...

time kasih.. :)

Husna'Nerra said...

goodluck..~!:))

hazman aka species1980 said...

time exam memang selalu menguji ketenangan dan kesabaran...

kisahremaja said...

semoga dipermudahkan untuk menjawab setiap soalan exam nanti....

Suhana Suid said...

husna : mekacih ;)

hazman : yer..sgt menguji..

kisahremaja : mudah2an..